Barion Pixel webshop jogász - InformatikaiJog.hu - dr. Németh Ádám
Telefon
E-mail

webshop jogász

Forduljon szakértő webshop jogász irodánkhoz
ha Fogyasztóvédelmi, vagy Békéltető Testületi eljárásban
ügyvédi Képviseletre van szüksége

dr. Németh Ádám alapító ügyvéd

Tapasztalatunk az, hogy a hatóságok nagyon közreműködőek az ügyfelekkel, ha felhívja egy vállalkozás az eljáró ügyintézőt, egyrészt eléri, másrészt kap is érdemi felvilágosítást, így sokszor a vizsgált társaság is meg tudja oldani a hatósági ügyeket, de néha szükség van a webshop jogászra is. 

Ügyvédi Irodánk tapasztalata szerint az alábbi esetekben érdemes webshop jogászhoz fordulnia egy Fogyasztóvédelmi hatósági, vagy Békéltető Testületi eljárásban:

  1. az ügy bonyolultsága miatt nem egyértelmű, hogy mit szeretne a hatóság,
  2. a hatóság nem fogalmaz egyértelműen,
  3. nem tudjuk, hogy mit kell tennünk a megfelelés érdekében,
  4. nem szeretnénk, vagy nincs időnk a hatósági megkeresésekkel foglalkozni.

Ha pedig már webshop jogászt keres érdemes olyan ügyvédhez fordulnia, aki nem csak a közigazgatási eljárás, hanem az e-kereskedelem jogi kérdéseiben is otthonosan mozog. 

A képviselet keretében átnézzük a hatóság jegyzőkönyvét, felhívását, azokra előkészítjük a beadványok tervezetét, ezt egyeztetjük Önnel, javaslatot teszünk a jogi megfeleléshez szükséges lépésekre és tartjuk a kapcsolatot a hatósággal

Törekszünk minden kérdésre azonnal és határozott választ adni, amit már használhat is az üzleti működése során.

Nem kertelünk, a jogszabályok kötik a mi kezünket is és ezek a szabályok nem az eladóknak kedveznek, de abban tudunk segíteni, hogy átgondoljuk a lehetőségeket. Sok esetben csak át kell gondolni a problémát és tudunk a jogi megfelelés terhén csökkenteni.

Mivel több száz webshop működését láttuk már, lehet, hogy tudunk olyan megoldást is, mire Ön nem is gondolt volna.  Ezért is vagyunk többek között webshop jogászok is.

Az Ügyvédi Iroda óradíja 30 000 Ft + ÁFA. 

Egy hatósági eljárásban általában 1-2 munkaórára van szükség a teljes elsőfokú eljárásban megvalósuló képviseletre.

Tapasztalat
Több száz webáruház és weboldal ÁSZF-ét és adatkezelési tájékoztatóját készítettük már el. Ezek között volt szoftver értékesítés, SaaS szolgáltatás, termék értékesítés, dropshipping, és minden, amit az elektronikus kereskedelemben látni lehet.
Legaltech a mindennapokban
Irodánk az ÁSZF-eket és az adatkezelési tájékoztatót a Fogyasztó Barát rendszerben készíti el és adja oda Önnek, személyre szabva a dokumentumokat a népszerű rendszerben.
Informatikai és gyakorlati szemlélet
Állandó jogi képviselői vagyunk informatikai cégeknek, ezért látjuk, érezzük és szeretjük az informatika világát. Nem lesz gond, ha egy új informatikai megoldás, vagy üzleti koncepció megfelelősét kell ellenőrizni.
Együtt dolgozunk Önnel
Együtt dolgozunk az ügyféllel, hogy a kereskedelmi célok és a jogi megfelelőség biztosan találkozzanak.
Rugalmasság
Az ügyfél igényeit maximálisan figyelembe vesszük az árképzés és a kért eredmény tekintetében is.
Ügyvédi felelősségbiztosítás
Irodánk ügyvédi felelősségbiztosítással rendelkezik, ez biztonságot nyújt Önnek is.
Előző
Következő

Kérjen időpontot egy webshop jogásztól!

Az ajánlatot kérek gomb megnyomásával hozzájárulok az itt megadott adataimnak az adatkezelési tájékoztató szerinti kezeléséhez.

Köszönjük, hogy megtisztel minket bizalmával

További e-kereskedelemmel kapcsolatos szolgáltatásink

ÁSZF és adatkezelési

Elkészítünk minden elektronikus kereskedelemhez szükséges jogi dokumentumot a webáruházának, vagy weboldalának, ÁSZF-et, adatkezelési tájékoztatót, jegyzőkönyv mintákat.

tanácsadás

Ha csak kérdése lenne a vállalkozás indítása előtt, vagy közben, szívesen segítünk a megfelelő jogi megoldás kiválasztásában, e-kereskedelmi kihívás orvoslásában.

Elektronikus kereskedelemmel foglalkozó szakmai cikkeink

Jogsértő Google hirdetés

Jogsértő Google hirdetés A cikkben azzal foglalkozunk, hogy mit tehetünk, ha egy jogsértő Google hirdetésben védjegyünket vagy más jogilag védett nevünket használja fel valaki. Mitől lesz

Tovább olvasom »
influencer marketing

Influencer szerződés

Influencer szerződés A cikkben azt vizsgáljuk, hogy mire kell figyelni, ha influencer marketing szerződést kötünk.Nézzük is, hogy mik a legfontosabb elemei egy ilyen szerződésnek. 1. Cél

Tovább olvasom »

Kötelező jótállás szabályai 2021-ben.

Kötelező jótállás szabályai 2021-ben A tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállási rendelet szabályai lényegesen módosítanak kötelező jótállás szabályain, cikkünkben ezeket a szabályokat elemezzük ki és látjuk el a

Tovább olvasom »

Brandépítés

Brandépítési tevékenység Ha egy cég figyelmet fordít a marketingre, előbb, vagy utóbb marketing tanácsadási és brandépítési tevékenységgel is találkozni fog. Ha érdekel a brandépítés rengeteg információ található az

Tovább olvasom »