Barion Pixel Vásárlás külföldről - InformatikaiJog.hu - dr. Németh Ádám
Telefon
E-mail

Megrendelés külföldről?
A határon túli vásárlás kiszolgálásának szabályai

Az infografikában azzal foglalkozunk, hogy milyen feltételekkel kell kiszolgálni egy megrendelést külföldről egy magyar webshopban.

 

Ahogy tehát látjuk, egy megrendelés külföldről nem feltétlenül jelenti azt, hogy a megrendelést ki is kell szállítanunk a vásárlónak külföldre, kivéve, ha ezt vállaltuk az oldalon, vagy az ÁSZF-ben.  

E-kereskedelemmel kapcsolatos szolgáltatásaink

ÁSZF és adatkezelési

Elkészítünk minden elektronikus kereskedelemhez szükséges jogi dokumentumot a webáruházának, vagy weboldalának, ÁSZF-et, adatkezelési tájékoztatót, jegyzőkönyv mintákat.

tanácsadás

Ha csak kérdése lenne a vállalkozás indítása előtt, vagy közben, szívesen segítünk a megfelelő jogi megoldás kiválasztásában, e-kereskedelmi kihívás orvoslásában.

Képviselet

Ha az ügyészség, vagy a fogyasztóvédelmi hatóság vizsgálja a kereskedelmi tevékenységet, közreműködünk a felárt problémák megoldásában és a hatóság előtti képviseletben.

Lépj velünk kapcsolatba!

Az ajánlatot kérek gomb megnyomásával hozzájárulok az itt megadott adataimnak az adatkezelési tájékoztató szerinti kezeléséhez.

Köszönjük, hogy megtisztel minket bizalmával

További cikkeink

Kötelező jótállás szabályai 2021-ben.

Kötelező jótállás szabályai 2021-től A tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállási rendelet szabályai lényegesen módosítanak kötelező jótállás szabályain, cikkünkben ezeket a szabályokat elemezzük ki és látjuk el a

Tovább olvasom »