Barion Pixel E-ker jogi tanácsadás - InformatikaiJog.hu - dr. Németh Ádám
Telefon
E-mail

E-ker jogi tanácsadás

Forduljon szakértő irodánkhoz
ha E-ker jogi tanácsadásra van szüksége

dr. Németh Ádám alapító ügyvéd

Sok esetben egyszerű egy webáruház elindítása és működtetése. Ha csak termékeket értékesít, akkor mi is a Fogyasztó Barát szolgáltatását ajánljuk, ott könnyen el lehet készíteni a Webáruház dokumentumait. A Fogyasztó Barátban az Irodánk kezeli a sablonokat, ezért is ajánljuk bátran.

Viszont, ha szolgáltatást nyújt, speciális a termékkör, amit értékesít, dropshipping megoldásban, piactérben gondolkodik, nem ért egy új jogi szabályozást, vagy csak általánosan szeretne érteni a vonatkozó szabályait egy-egy területnek, akkor felmerülnek már olyan jogi kérdések, amiben E-ker jogi tanácsadás és ügyvéd közreműködése ajánlott

Nagyon hasznos egy konzultáció pl. az alábbi esetekben:

  • szavatossági és jótállási szabályok átbeszélése,
  • jótállási jegy vizsgálata,
  • webáruház eladás,
  • elállási jog kereteinek tisztázása.

Az E-ker jogi tanácsadás, konzultáció keretében átbeszéljük vagy ha írásban szeretné, akkor írásban megadjuk a kérésére a választ. 

Törekszünk minden kérdésre azonnal és határozott választ adni, amit már használhat is az üzleti működése során.

Nem kertelünk, a jogszabályok kötik a mi kezünket is és ezek a szabályok nem az eladóknak kedveznek, de abban tudunk segíteni, hogy átgondoljuk a lehetőségeket. Sok esetben csak át kell gondolni a problémát és tudunk a jogi megfelelés terhén csökkenteni.

Mivel több száz webshop működését láttuk már, lehet, hogy tudunk olyan megoldást is, mire Ön nem is gondolt volna

Az Ügyvédi Iroda óradíja 30 000 Ft + ÁFA. 

A munkadíjat negyed órás egységekben számítjuk fel, tehát, ha csak egy gyors kérdése van és negyed óra alatt meg tudjuk beszélni, akkor csak negyed órát számlázunk. 

Tapasztalat
Több száz webáruház és weboldal ÁSZF-ét és adatkezelési tájékoztatóját készítettük már el. Ezek között volt szoftver értékesítés, SaaS szolgáltatás, termék értékesítés, dropshipping, és minden, amit az elektronikus kereskedelemben látni lehet.
Legaltech a mindennapokban
Irodánk az ÁSZF-eket és az adatkezelési tájékoztatót a Fogyasztó Barát rendszerben készíti el és adja oda Önnek, személyre szabva a dokumentumokat a népszerű rendszerben.
Informatikai és gyakorlati szemlélet
Állandó jogi képviselői vagyunk informatikai cégeknek, ezért látjuk, érezzük és szeretjük az informatika világát. Nem lesz gond, ha egy új informatikai megoldás, vagy üzleti koncepció megfelelősét kell ellenőrizni.
Együtt dolgozunk Önnel
Együtt dolgozunk az ügyféllel, hogy a kereskedelmi célok és a jogi megfelelőség biztosan találkozzanak.
Rugalmasság
Az ügyfél igényeit maximálisan figyelembe vesszük az árképzés és a kért eredmény tekintetében is.
Ügyvédi felelősségbiztosítás
Irodánk ügyvédi felelősségbiztosítással rendelkezik, ez biztonságot nyújt Önnek is.
Previous slide
Next slide

Kérjen időpontot
E-ker jogi tanácsadásra!

Az ajánlatot kérek gomb megnyomásával hozzájárulok az itt megadott adataimnak az adatkezelési tájékoztató szerinti kezeléséhez.

Köszönjük, hogy megtisztel minket bizalmával

További elektronikus kereskedelemmel
kapcsolatos szolgáltatásaink

ÁSZF és adatkezelési

Elkészítünk minden elektronikus kereskedelemhez szükséges jogi dokumentumot a webáruházának, vagy weboldalának, ÁSZF-et, adatkezelési tájékoztatót, jegyzőkönyv mintákat.

Képviselet

Ha az ügyészség, vagy a fogyasztóvédelmi hatóság vizsgálja a kereskedelmi tevékenységet, közreműködünk a felárt problémák megoldásában és a hatóság előtti képviseletben.

Elektronikus kereskedelemmel foglalkozó szakmai cikkeink

Kötelező jótállás szabályai 2021-ben.

Kötelező jótállás szabályai 2021-től A tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállási rendelet szabályai lényegesen módosítanak kötelező jótállás szabályain, cikkünkben ezeket a szabályokat elemezzük ki és látjuk el a

Tovább olvasom »

Vásárlás külföldről

Megrendelés külföldről?A határon túli vásárlás kiszolgálásának szabályai Az infografikában azzal foglalkozunk, hogy milyen feltételekkel kell kiszolgálni egy megrendelést külföldről egy magyar webshopban.   Ahogy tehát látjuk,

Tovább olvasom »

Nyereményjáték a facebookon

Nyereményjáték a Facebook-on   Az infografikában összefoglaljuk, hogy egy nyereményjáték a Facebookon milyen jogi követelményeket volna maga után. Ha kérdésed lenne, keress minket bizalommal kapcsolatfelvételi oldalunkon. A Facebook

Tovább olvasom »