Barion Pixel Elektronikus kereskedelem - InformatikaiJog.hu - dr. Németh Ádám
Telefon
E-mail

Webshop Jogi szolgáltatások

Forduljon szakértő irodánkhoz ha elektronikus kereskedelemmel kapcsolatos kérdése merülne fel!

Miért bízhat bennünk?

Tapasztalat
Több száz webáruház és weboldal ÁSZF-ét és adatkezelési tájékoztatóját készítettük már el. Ezek között volt szoftver értékesítés, SaaS szolgáltatás, termék értékesítés, dropshipping, és minden, amit az elektronikus kereskedelemben látni lehet.
Legaltech a mindennapokban
Irodánk az ÁSZF-eket és az adatkezelési tájékoztatót a Fogyasztó Barát rendszerben készíti el és adja oda Önnek, személyre szabva a dokumentumokat a népszerű rendszerben.
Informatikai és gyakorlati szemlélet
Állandó jogi képviselői vagyunk informatikai cégeknek, ezért látjuk, érezzük és szeretjük az informatika világát. Nem lesz gond, ha egy új informatikai megoldás, vagy üzleti koncepció megfelelősét kell ellenőrizni.
Együtt dolgozunk Önnel
Együtt dolgozunk az ügyféllel, hogy a kereskedelmi célok és a jogi megfelelőség biztosan találkozzanak.
Rugalmasság
Az ügyfél igényeit maximálisan figyelembe vesszük az árképzés és a kért eredmény tekintetében is.
Ügyvédi felelősségbiztosítás
Irodánk ügyvédi felelősségbiztosítással rendelkezik, ez biztonságot nyújt Önnek is.
Previous slide
Next slide

Szolgáltatásaink

ÁSZF és adatkezelési

Elkészítünk minden elektronikus kereskedelemhez szükséges jogi dokumentumot a webáruházának, vagy weboldalának, ÁSZF-et, adatkezelési tájékoztatót, jegyzőkönyv mintákat.

tanácsadás

Ha csak kérdése lenne a vállalkozás indítása előtt, vagy közben, szívesen segítünk a megfelelő jogi megoldás kiválasztásában, e-kereskedelmi kihívás orvoslásában.

Képviselet

Ha az ügyészség, a fogyasztóvédelmi hatóság vizsgálja a kereskedelmi tevékenységet vagy Békéltető Testületi eljárás van, közreműködünk a felárt problémák megoldásában és a hatóságok előtti képviseletben.


"Sok éves tapasztalattal azon dolgozunk, hogy egyszerűbb legyen a piacra lépés minden kereskedőnek az online térben."

Dolgozzunk együtt ezen a célon!

dr. Németh Ádám alapító ügyvéd

Elektronikus kereskedelemmel foglalkozó szakmai cikkeink

Kötelező jótállás szabályai 2021-ben.

Kötelező jótállás szabályai 2021-től A tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállási rendelet szabályai lényegesen módosítanak kötelező jótállás szabályain, cikkünkben ezeket a szabályokat elemezzük ki és látjuk el a

Tovább olvasom »

Vásárlás külföldről

Megrendelés külföldről?A határon túli vásárlás kiszolgálásának szabályai Az infografikában azzal foglalkozunk, hogy milyen feltételekkel kell kiszolgálni egy megrendelést külföldről egy magyar webshopban.   Ahogy tehát látjuk,

Tovább olvasom »

Nyereményjáték a facebookon

Nyereményjáték a Facebook-on   Az infografikában összefoglaljuk, hogy egy nyereményjáték a Facebookon milyen jogi követelményeket volna maga után. Ha kérdésed lenne, keress minket bizalommal kapcsolatfelvételi oldalunkon. A Facebook

Tovább olvasom »