Barion Pixel Adatvédelmi audit - InformatikaiJog.hu - dr. Németh Ádám
Telefon
E-mail
adatvédelmi audit

Az adatvédelmi audit menete

adatvédelmi audit menete

Ha csak egyszerű adatvédelmi tanácsadásra van szükséged, természetesen abban is tudunk segíteni, keresd fel az ezzel kapcsolatos oldalunkat.

Amiért érdemes minket választani

A cég méretétől és a felmérni kívánt területektől függően az Auditot általában egy hónap alatt le tudjuk folytatni.

A díjképzés során figyelembe vesszük a feladat nagyságát, ha tudunk, akkor javaslatokat teszünk a költségcsökkentés lehetőségeire is. 

Külön figyelmet fordítunk a KKV szektorra, tudjuk, hogy nem szeretne mindenki milliókat költeni az adatvédelmi felkészülésre, igyekszünk ehhez igazodni.

Dr. Németh Ádám 12 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, 6 éve végez adatvédelmi auditokat, a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács szakértő tanácsadója.

Az Ügyvédi Iroda ügyvédjelöltjei is több éves tapasztalattal rendelkeznek. 

Ma már szinte minden adatkezelést átitatnak az informatikai megoldások, ami sok esetben kihatással van arra is, hogy mit és hogyan tehetünk meg egy-egy adattal. Mivel az Ügyvédi Iroda kifejezetten informatikai cégekre szakosodott, napi szinten dolgozunk informatikusokkal és nyomon követjük az informatikai megoldások változását. 

De ennél talán fontosabb, hogy mi szeretjük az informatika világát, számunkra előny, ha informatikával foglalkozhatunk.

Kérje ajánlatunkat!

Az „ajánlatot kérek” gomb megnyomásával hozzájárulok, hogy a dr. Németh Ádám Ügyvédi Iroda kezelje az az itt megadott adataimat az adatkezelési tájékoztatója szerint.

Ha bővebb információra van szükséged rólunk, olvass utánunk a Rólunk rovatba, vagy nézd meg cikkeinket a weboldalon, a Facebookon és LInkedIn-en.